Pentron Kavitan Plus Cam İyonomer Siman Fiyatı

 Profesyonel medikal sitemiz üzerinden kargo ücreti ödemeden söz konusu diş bakım malzememizden güvenle satın alabilirsiniz. Pentron kavitan plus cam iyonomer siman ürününün birçok özellikleri mevcuttur. Sade tasarımı sayesinde kolay kullanımlıdır. Pentron Kavitan Plus Cam İyonomer Siman Fiyatı için lütfen Whatsapp butonuna basarak fiyat isteyiniz veya üye girişi yaparak fiyatları görebilirsiniz.

 Pentron Kavitan Plus Cam İyonomer Siman Nedir?

 Pentron kavitan plus cam iyonomer siman direk olarak kimyasal kanal üzerinden polimerize edilen ve her bütçeye hitap eden en uygun fiyatlardan satışa sunulan kimyasal olarak plomerizan içerikli olan bir diş malzemesidir. Pentron kavitan plus cam iyonomer siman kimyasal özelliklerinin yanı sıra en uygun bağlantı gücüne dahi sahiptir. Söz konusu diş malzemesi özellikle cam iyonomer simanın tercih edildiği alanlar için muhteşem düzeyde uyum sağlar.

 Pentron Kavitan Plus Cam İyonomer Simanın Avantajları Şunlardır;

-Sert dental dokulara kuvvetli kimyasal adezyon sayesinde uzun süreli olarak bağlantı kurması

-Sandviç tekniği sayesinde kayıt dentin pratik bir şekilde yapılandırılmasını sağlaması

-Yüksek basınç dayanımı ve aşınma sorununa karşı maksimum düzeyde direnç göstermesi

-Florür iyonlarının devamlı olarak salınmasını sağlaması

-Yüksek düzeyde radyoopasite sağlaması

-Biyo-uyum sağlaması

Pentron Kavitan Plus Cam İyonomer Siman Kimler Sipariş Verebilir?

 Pentron kavitan plus cam iyonomer siman diş malzememizi yalnızda diş doktorları, poliniklikler, diş doktoru öğrencileri tarafından satın alınabilir. Dolaysıyla orjinal içerikli diş malzemelerimizden sadece belirli kesimler tarafından satın alınabilir.

Sitemizden medikal diş malzemeleri adına aradığınız tüm katalogları bulabilirsiniz. Pentron Kavitan Plus Cam İyonomer Siman'ı hemen sipariş verebilirsiniz. Söz konusu malzemelerimizi 81 ilimize sadece 24 saat içerinde gönderiyoruz. Bu sayede siz değerli müşterilerimizin zaman kaybı yaşaması söz konusu değildir.