Menu
Sepetim

Diş Hekimliği Öğrenci Malzemeleri


Diş Hekimliği Öğrenci Malzemeleri

Diş Hekimliği Öğrenci Malzemeleri kategorisinde bir diş hekimi öğrencisinin eğitim süresince kullanacağı mufla, artikülatör, akrilik dişler, sıcak ve soğuk akrilikler, modelaj spatülleri, brit, anguldruva, piyasemen, mikromotor, masa üstü öğrenci tipi mikromotor, canavar (hard) frezler, kroşe telleri, ortodontik pensler, fantom çeneler gibi tüm preklinik ve klinik malzemelerinin çeşitlerini ve fiyatlarını bulabileceği bir kategoridir.

Diş Hekimliği 1.Sınıf Malzeme Listesi

Diş hekimliği fakültesine yeni başlayan diş hekimliği öğrencilerinin 1. sınıf malzeme listelerini oluşturuyoruz. Sınıfça veya toplu alımda özel fiyatlarla indirim sağlıyoruz.

 Yeni eğitime başlayan diş hekimliği öğrencileri için temel başlangıç malzeme listeleri ön plana çıkar. Bu malzemeler farklı tedavi yöntemleri konusunda, teorik ve pratik olarak etki bir uygulama imkanı sağlamaktadır.

 -Ağız aynası , cerrahi ürünler,piyasemen,ekstra sert diş alçısı,frez çeşitleri,spatuller,özel temizlik malzemeleri

Diş Hekimliği 2.Sınıf Malzeme Listesi

Diş hekimliği söz konusu olduğunda öğrencilerin eğitimini en iyi şekilde alması için teorik ve pratik açıdan malzemelerin hazır hale getirilmesi gerekir. Onların eğitiminin sorunsuz biçimde atlatabilmeleri adına kaliteli ürünler ön plana çıkmaktadır. Bunun bilincinde hareket eden bu güvenilir site bünyesinde, diş hekimleri 2. sınıf malzeme seçenekleri konusundaki düşürün yelpazesi sunulmuş durumda. Üstelik uluslararası düzeyde kullanılan kaliteli malzemeler, tescil edilmiş ürünler kapsamında sunulmaktadır. 

Hem birinci yıl hem de 2 yıl olmak üzere teorik ve pratik olarak ele alınacak eğitimler konusunda, diş hekimliği 2. sınıf malzeme çeşitleri değişkenlik gösterir. Eğitim sürecinin sağlıklı ve doğru şekilde gerçekleşebilmesi için eksiksiz ekipman ve malzeme çeşitlerinin hazır olması gerekmektedir. Preklinik derslerinde (endodonti preklinik, restoratif preklinik, protez preklinik vb.) ihtiyaç duyduğu malzemeler için en uygun fiyatlarla alım yapmalarına olanak sağlıyoruz.

Diş Hekimliği 3.Sınıf Malzeme Listesi

Diş hekimliği 3. sınıf öğrencilerinin preklinik ve klinik için ihtiyaç duyduğu tüm dental ürünleri onlar için hazırlıyoruz.

Tüm bunlar için dileyen öğrencilere kredi kartına taksit yapıyoruz.

Diş hekimliği öğrencileri diş hekimi öğrencisi malzeme listelerini bize 0 850 885 00 52 nolu telefon numaramızı arayarak veya aynı numaramıza WhatsApp'dan ulaştırabilir ve toplu fiyat alabilirler.

Diş Hekimliği Zor Mu?

Diş hekimliği, tıbbi bilgi ve teknik beceriler gerektiren bir meslek dalıdır. Bu alanda başarılı olmak için kapsamlı bir eğitim süreci ve sürekli öğrenme gereklidir. Diş hekimliğinin zorlukları, hem klinik hem de akademik açıdan yüksek standartları içerir. Başarılı bir diş hekimi olmak için azim ve özveri şarttır.


 Fuji Preparasyon Eğitim Bloğu Şeffaf
Mine-Dentin-Pulpa preparasyon eğitimi ve egzersizleri için geliştirilmiş 3 farklı katmandan oluşan ve fantom kafaya sabitlenebilir eğitim bloğudur. Ayrıca yanında şeffaf blokta takım halinde verilmektedir. ..
Add Plus C Tipi Silikon Ölçü Seti
Add Plus C Tipi Silikon Ölçü Maddesi·Silikon esaslı hassas c tipi ölçü maddesidir.·Öğreciler ve diş hekimleri için ideal ölçü maddesi·İdeal kıvam ve 2 dk sonuç alabilmePaket İçeriği·Putty, Light body, Katalizör kaşık ve karıştıma kağıdından oluşan takım içeren kutuda...
Amalgam Tabancası Tek Taraflı
Amalgam Tabancası Kullanımı Simanı kavite içine yerleştirmeye yararlar. Amalgamı kavite içine yerleştirmeye tepmeye yarar. Amalgam tabancası veya port - amalgam da denilebilir. Hazırlanmış amalgamın kaviteye taşınmasında kullanılır...
Angel Hazır Mum Duvar Şablon
Hazır Mum Duvar ŞablonHareketli protez yapımında mum duvar aşamasında kullanılmak üzere hazır olarak yapılmış mum duvar şablon...
Blau Cryl Geçici Kron Köprü Akrilik Seti
Blau Cryl Geçici Kron Köprü Akrilik Seti Öğrenci SetiGeçici kron köprü yapımında kullanılan akrilik setidir.Diş hekimliği öğrencilerinin de kullanılabileceği uygun fiyatlı bir üründür.Paket İçeriği100 gr toz ve 50 ml likit içerir..
Blau Cryl Sıcak Akrilik Seti
BLAUCRYL SICAK AKRİLİK ÖĞRENCİ TAKIMI Hareketli protez yapımında kullanılan sıcak akrilik tozu ile sıcak akrilik likitini içeren set.Diş teknisyenleri, diş protez teknolojileri öğrencilerinin ve diş hekimliği öğrencilerinin kullanımına uygun, uygun fiyatlı kaliteli akrilik seti.Paket İçeriği100..
Blau Cryl Soğuk Tamir Akrilik Seti
BLAUCRYL SOĞUK AKRİLİK ÖĞRENCİ TAKIMIKaide yapımı, tamir vb. durumlarda kullanılır.Diş hekimleri, diş hekimliği öğrencileri, diş teknisyenleri ve diş protez teknolojisi öğrencileri tarafından güvenle kullanılabilir.Paket İçeriği100 gr toz ve 50 ml likit içerir..
Blauwax Modelasyon Mumu 4 Renk
Öğreciler için 4 renk kaliteli uygun fiyatlı modelaj mumuMavi, Sarı, Kırmızı, Yeşil renkleri aynı kutu içindedir.Kalitesi güzel kullanımı rahattır...
BMS Modelling Wax Modelaj Mumu 500 gr
BMS Modelling Wax Modelaj MumuPlaklar halinde modelaj mumudur.Diş hekimliği öğrencileri ve diş teknisyenleri tarafından güvenle kullanılabilir...
Cerestone Sert Alçı Sarı 1 Kg
Cerestone Sert Alçı 1 Kg·Basınç karşısında yüksek mukavemete haizdir.·Yüzeysel sertliği çalışma esnasında aşınmaya müsade etmez.·Düşük genleşme özelliği ise en hassas ölçülerin alınmasını sağlar.·Su / Toz oranı: 20/100 gr·Donma başlangıcı: 10 dakika·Sertleşme: 12 dakika·Basınç mukavemeti: 1280 KG/CM..
Cerewax Modelaj Mumu
  Modelaj Mumu Nedir?   Modelaj mumu, diş şekli belirlemek amacıyla diş hekimlerinin kullandığı bir teknoloji ürünüdür. Diş hekimi tarafından diş ve diş eti şekillerini düzenlemek amacıyla kullanılmaktadır. Diş hekimliğinde kullanılan pek çok ürün arasında modelaj mumunu yeri oldukça b..
Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 202 (17 Sayfa)